défine

Hos Isela design...

Kategori: Varbergsföretag

 
 
Idag hade Patricia www.isela.se  bjudit in sina kunder till hennes lokal på Falkenbergsgatan för visning av hennes nya collection. Vi på défine, 4 LIFE, och Spis&Deli  var inbjudna som aktörer..jättetrevligt!
Kul att träffa Miranda & Lina från Spis&Deli och höra deras berättelse om Raw food och alla projekt om  restaurangen som nyligen öppnat i f.d. café strögets lokaler. www.spisdeli.se   Intressant också att lyssna på Camilla från 4Life, som håller många föredrag om mental träning, hypnos och coaching. Hon har sitt företag hos Rankagårdens Wellness på Snidaregatan .  www.4lifeconsulting.se
 
 
Miranda från Spis&Deli
  
 
/ Lynn
 
 

Sjukbesök i Slöinge!

Kategori: katterna Peg o putt

För en vecka sen bar det iväg till veterinären med lille Putt, han haltade och jamade högt. Väl hos Slöinge djursjukhus visade det sig att han hade feber och inte en chans att röra hans onda tass. Men efter en lugnande spruta kunde de få en titt på tassen. På trampdyna satt ett tuggummi som han hade försökt bita bort, utan att lyckas. Troligtvis ett sår av kämpandet med att få bort tuggummit som resulterat i en infektion. Nu är penicillin kuren tagen och Putt mår prima. -Usch vad ett utspottat tuggummi kan ställa till det!
                 
Tack Laila, att du åkte med till Slöinge med en orolig matte! 
/ Lynn

Prydnadsträd!

Kategori: défine

De svenskadesignade dekorationsträd i stål har precis anlänt till butiken. Finns i tre storlekar och många färger, på bilden ser ni storlekarna liten och stor. De är lättplacerade då de är platta och tar ingen omkrets på fönsterbrädan eller liknande, och foten på träden passar på Ikeas tavellister.
Välkomna in till oss!
défine