défine

Nytt!

Kategori: défine

Nu möblerar vi om i butiken för att få plats med en ny produkt. Kul, inspirerande och spännande! Extra roligt att det är ett Varbergsföretag vi ska samarbeta med....snart får ni se vad som dyker upp på väggarna! 
 
 
Välkomna in!

Hamam Towels

Kategori: défine

Turkisk badhandduk även kallad Pestemal, är en stor tunn handduk som snabbt absorberar fukt och torkar otroligt fort.Handdukarna är gjorda av 100 % turkisk bommull, och vävs och färgas på traditionellt sätt i små ateljéer i Buldan provinsen i Turkiet, på samma sätt som gjorts i århundraden i detta område.Idag passar denna handduk utmärkt till vår livsstil och våra hem då den har väldigt många användningsområden.

En fin accessoar till hemmet, i badrummet, som pläd eller bordsduk. Passar utmärkt även att ta med på resa, till stranden eller spa då den endast väger 300 gram och är lätt att rulla ihop.

 
Välkomna in!

 

Hemkommen från Formex!

Kategori: défine

Temat för Formex i år var Fresh. Mycket blommor hade använts hos både Svenska moderådet som stod för trendutställningen och Odd-birds som gjort utställningen i B-hallens restaurang. Bland alla fina blomster får man också en titt på många utställares produkter. En del inköp blev det, som snart kommer att anlända till butiken....
 
 
  
 
/ Lynn