défine

Nr 5 Sista blomkursen inför advent.

Kategori: défine

I 5 år har "Lottorna" besökt oss en kväll inför advent, med dörrkrans som tema. Detta var sista året i lottakåren regi...men hör bara av er till nästa år, ni är hjärtligt välkomna!!!
 
 
 
Välkomna in till oss!
      

No 4

Kategori: défine

I tisdags kom ännu ett glatt gäng för att dekorera sin egen dörrkrans. Många valde ett hjärta som först fylldes med vit & grönmossa och några taklökar. För att sen pyntas efter tycke och smak.
 
-Vi tackar comwell-tjejerna för en mysig kväll!
Lynn, Åsa & Mia
 
 
 
Välkomna in till oss!

pysselrunda nr 3

Kategori: défine

Igår var det dax igen, med nästa kreativa gäng. Ljusdekorationer, kransar och andra fina adventsarrangemang skapades under glada skratt och "gömt pynt".....
 
Härliga Marie dukade upp gottebordet till de elva pysslande tjejerna.. 
 
Välkomna in till oss!

Pysselkväll nr 2...

Kategori: défine

..med kransbindning. Igår kväll kom Sara med arbetskamrater till oss för att skapa sin egen dörrkrans. Många fina kransar & hjärtan blev det, härligt att se sån skaparglädje. Och Sara dukade upp ett riktigt "gottebord" som det bjöds på under kvällen..hembakade parmesankex, pepparkakor, lemoncurd och supergod julbakelse   
Tack pysselgänget för en trevlig kväll! Lynn & Åsa 
 
 
Välkomna in till oss!

stål & läder smycken

Kategori: défine

 "Så mycket mera" har nu kommit in från astrid&agnes!
Gillar skarpt deras nya röda färg på läderband, som på armbandet Vanessa.
Spana in hela astrid&agnes collection här www.defineonline.se 
...Julklappstips!
 
 
 
 
Välkomna in!
défine
 

Full fart inför advent!

Kategori: défine

Tyst här på bloggen, ja det har pyntats fixats städats förberetts och massor av nya varor har fått sin plats på hyllor och bord. Och full fart inför advent som vi närmar oss, och då flera tjejgäng bokat in sig för att få pyssla en kväll, vara kreativ, binda sin egen dörrkrans, ljusdekoration m.m. Under en sådan kväll delar vi med oss av våra kunskaper och ger tips om matrial och olika sticktekniker. På torsdag hälsar vi tjejgäng nr 2 VÄLKOMNA till en "skaparkväll inför advent".
 
 
 
 
Välkomna in till oss!
défine